facebook

   

naslovnica

FLYER 

 

 

I ove godine INF je tražio od nas da napravimo flyer s pridruženim klubovima, kampovima i sl. 

 

Flayer bi INF distribuirao na sajmu Turizma i slobodnog vremena u Utrechtu u Nizozemskoj od 16. do 19. 01. 2020. Distribuirao bi se  i na drugim skupovima na kojima sudjeluje INF. Flayer bi bio dvostrano printan na A4 formatu dvostruko presavit tako da daje 6 kolona širine oko 10 cm i visine 21 cm. Tiraža nije upitna jer bi se doštampavao na laserskom kolor printeru po potrebi.

 

Jedan flyer bi INF besplatno printao i distribuirao za naše pridružene klubove, kampove i sl. Zapravo kvaka 22 je da mi nemamo pridružene (engl: affilated) klubove odnosno kampove. Bili bi to kampovi (resori) koji bi se učlanili u Društvo naturista Hrvatske.

 

Kao članovi bi dobili prisutnost na flayeru INF-a, našoj web stranici, a dobili bi i certificat naljepnicu INF-a za tekuću godinu. A sve za članarinu od 100€ do 200€. No čini se da je i to previše za naše naturističke resore, odnosno njihove marketinške stručnjake.

 

Ove godine krenuli smo ispitati tržište da uopće vidimo koji su to kampovi zainteresirani. No neki veliki kampovi nisu bili zainteresirani. Možda samostalno sudjeluju na sajmu ili su nezainteresirani za taj tip promidžbe. Suradnju su prihvatili samo Valamar i Istra camping za po dva svoja resora. Mi smo dodali i Sovinje jer dio naših članova odlazi u taj kamp i koristi popust.

 

No kampovi su očekivali  da će na flayeru biti više podataka, a predviđen je jedan flayer i na njemačkom i engleskom (zapravo trebao bi tu biti i francuski) tako da na flayer stane tek podatak o web  stranici, elektronskoj pošti kampa i telefonskog broja. Zato sam odlučio da ove godine ovaj flayer bude besplatan za te kampove a za slijedeću ćemo vidjeti. Možda im se svidi pa ipak dadu neku donaciju Društvu.